Ben jij mijn Filmdate? (3)

Ben jij mijn Filmdate? (3)

01 November 2019 om 14:00,

Ben jij mijn Filmdate? brengt schrijvers, regisseurs en producenten bij elkaar door speeddates en inhoudelijke groepsgesprekken. Makers die elkaar al dan niet kennen spreken elkaar twee keer per jaar gericht over waar ze mee bezig zijn. Een halfjaarlijkse APK van hun professionele netwerk.

Het evenement richt zich vooral op een grote middengroep van ervaren scenaristen en regisseurs, en geeft hen de mogelijkheid uit het ‘hokje’ te stappen waar ze vaak door hun collega’s worden ingedeeld op basis van eerder werk. Zij krijgen tijdens het evenement de kans zichzelf van een andere kant te laten zien.

Regisseurs kunnen in een vroeg stadium een scenarist bij hun project betrekken of zich aansluiten bij het project van een scenarist.

Scenarioschrijvers kunnen hun plan in een vroeg stadium testen en kunnen hun plan met de opgedane feedback veel gerichter aanscherpen.

Producenten kunnen ongedwongen kennismaken met nieuwe makers, of gericht versterking zoeken van schrijversteams.

Ben jij mijn Filmdate? wordt georganiseerd in samenwerking met Netwerk Scenarioschrijvers, Dutch Directors Guild en de producentenverenigingen. Save the date! 

Voor reacties op de eerste editie van 2 november 2018 kijk hier.
Abonneer je op de nieuwsbrief zodat je weet wanneer je je kunt inschrijven. 

Agenda

Nieuws

TESTCASE Binnen een maand met je plan aan tafel bij een producent
TESTCASE Voor producenten
Een voet tussen de deur Scriptbank in Plot Magazine
Scriptbankmatch krijgt scenario-ontwikkeling Camiel Schouwenaar en Job Tichelman