inschrijven TESTCASE III

inschrijven TESTCASE III

10 Mei 2019 om 18:00,

Testcase: iedere maand gesprekken tussen makers en producenten


Iedere maand brengen we makers en producenten met elkaar aan tafel. Dat doen we na een kort en intensief coachingstraject waarin we de maker helpen het plan dramaturgisch en qua presentatie aan te scherpen.

10 mei is de deadline voor gesprekken op 7 juni. De producenten worden binnenkort bekend.

Wat voor plannen?
Elke maand ligt de nadruk op bepaalde formats; de korte film, speelfilm of televisie- of webseries.

Wat kost het?
De kosten voor een intensief coachingstraject bedragen voor makers eenmalig €150. Je krijgt een gesprek van anderhalf uur en feedback op twee rewrites. Wil je meer dan één filmplan ontwikkelen kost dat €50 per project.

Mocht direct na inzending blijken dat het plan niet haalbaar is, dan mag de maker kosteloos het project terugtrekken. Of de maker kan kiezen voor een feedbackrapport. In dat geval bedragen de kosten eenmalig €75.

Aanmelden voor TESTCASE
Mail je plan (2-4 pagina's) + cv als PDF uiterlijk 10 mei naar info@scriptbank.nl, voorzien van een korte toelichting in de mail. Of bel Maarten om eerst te overleggen: 06-24257827

Daarnaast raden we aan je plan op dit platform te zetten, zodat je het ook na TESTCASE veilig kunt laten lezen aan anderen. Een basislidmaatschap kost € 5 per maand voor een onbeperkt aantal projecten, waarbij elk project meteen is geregistreerd. De eerste maand is het abonnement gratis. Meld je aan of lees meer over Scriptbank.
Agenda

13 Maa
Pitches Ideeƫnlab 15:00, Amsterdam

Nieuws

Scriptbank start met Ideeƫnlab Meld je nu vrijblijvend aan