Ben jij mijn filmdate?

Ben jij mijn filmdate?

02 November 2018 om 14:00, Amsterdam

Welke andere scenarist, regisseur, of producent wil jij ontmoeten? 

Samen met het Netwerk Scenarioschrijvers en de Dutch Directors Guild organiseren we een middag die helemaal om nieuwe ontmoetingen en nieuwe plannen gaat. Voor ervaren scenarioschrijvers, regisseurs en producenten. De insteek is breed: lange speelfilm of juist KORT!, webseries of televisieseries, telefilms, documentaires, maar denk ook aan podcasts.

Een greep uit de makers die zich hebben aangemeld:

Bart Juttmann, Ilse Ott, Anita La Fors, Peter Lusse, Willem Gerritsen, Claire Pijman, Basha de Bruijn, Simone van Dusseldorp, Wisse Stolk, Naftalie Vader, Hugo Keijzer, Nicole van Kilsdonk, Marleen Jonkman, Camiel Schouwenaar, Pollo de Pimentel, Eveline Hagenbeek, Floor van Lissa, Emily Reekers, Bas van Peijpe, Marc Veerkamp, Finn Szumlas, Sander de Regt, Olga Ponjee, Titia Rieter, Gerry de Hoogh, Hidde Simons, Jasper Klimbie, Rene Molenaar, Ruud Satijn, Elle van Rijn, Christian Sparborth, Marica Crombach, Annelouise Verboon Shirley Gast, Janice Pierre.

We hebben nog plaatsen!

Stel je in op een combinatie van twee intensieve ontmoetingsrondes:
- een ronde 10-minuten-speeddates met mogelijke creatieve partners die we al op voorhand proberen te matchen aan de hand van je informatie bij inschrijving. Het is aan jou hoe je die invult. 
- voor de 'Proeftuinronde' kun je een filmplan inbrengen waarop je feedback wilt van andere makers en producenten. Maar je kunt ook luisteren en feedback geven op plannen van anderen, zonder eigen plan. Dit is een andere manier om onverwachte ambities, onvoorziene raakvlakken en gedeelde passies te ontdekken. Geef aan of je een plan (PDF van 1/2-2 pagina's) wilt insturen om te bespreken.   

Datum: vrijdag 2 november van 14:00 tot 17:00 uur, aansluitend netwerkborrel.
Plaats: VondelCS, Vondelpark 3 Amsterdam
Kosten: Leden van het Netwerk Scenarioschrijvers, DDG en Scriptbank betalen €22,50 in plaats van €42,50 inclusief netwerkborrel na afloop.

Na je inschrijving maken we een selectie om gelijke aantallen scenaristen, regisseurs, en producenten te kunnen indelen.
Wees er snel bij, maar geef je op uiterlijk vrijdag 19 oktober 18:00.
Twijfel je? info@scriptbank.nl of bel Maarten 06-24257827

 

Agenda

02 Nov
Ben jij mijn filmdate? 14:00, Amsterdam
27 Nov
Deadline KORT! 16:59, Amsterdam

Nieuws

Scriptbankmatch krijgt scenario-ontwikkeling Camiel Schouwenaar en Job Tichelman
Nederlands filmtalent krijgt kansen in nieuwe dramaserie ‘Centraal’ Zes projecten geselecteerd voor Centraal 2019
NPO Fonds lanceert nieuwe regelingen podcasts, webdrama, docuseries en meester-gezel regeling