Robin van Gelder

Robin van Gelder

Scriptschrijver

een bepaalde status
Robin van Gelder
Scriptschrijver, Conceptueel kunstenaar & Copywriter

Ik help graag het wonderlijke in verhalen naar boven te halen.

Een half jaar stage bij de Gouden Kalf Winnaars Dan Geesin en Ester Rots van Rots Filmwerk, een winnende 48hfp film die langs Hollywood en Cannes ging, Mentoring van mijn scriptguru Jenny Mijnhijmer en jarenlang les van fantastische vakmensen uit de poezie, toneel, proza en scenario aan de Schrijversvakschool Amsterdam hebben mijn eigen stijl en persona doen ontwikkelen.

Verwondering is de basis van mijn werk. Ik zoek de magie in het alledaagse en het saaie in de waanzin. In dit gebied tussen zwart en wit is er ruimte om je op kinderlijke wijze te blijven verbazen.

Ik ben met eigen projecten bezig, maar wil ook graag meewerken aan andermans ideeën. Als freelance copywriter kan ik zakelijk en kritisch zijn. Soms moet iets af. Daar kan ik oa bij helpen.

Naast het werk als copywriter en in de conceptuele kunst zoek ik momenteel een passende producent voor het 50 minuten script Wodka Perensap, dat gaat over de zoektocht naar verwondering in een voorbedachte wereld. en schrijf ik in opdracht voor een korte film.

Je mag mij altijd bellen of mailen over projecten, plannen of ideeën. Ik doe niets liever dan daar over praten.

Voor meer informatie kijk op www.robinvangelder.nl

Projecten