Gaby Cochavi

Gaby Cochavi

Scriptschrijver

Een televisie-serie (comedy-drama) om aan mee te schrijven.
Na een aantal schrijfcursussen aan de Schrijversvakschool en een opleiding Proza voor Kinderen heeft het Scenarioschrijven mijn hart gestolen. In juni 2019 ben ik dan ook afgestudeerd aan de ScriptAcademy.
Daarvoor werkte ik in Psychiatrische instellingen, Ziekenhuizen, Asielzoekerscentra en Jeugdgezondheidszorg waar ik een hoop persoonlijk drama heb gezien. Al dat leed relativeerde ik met de nodige humor, samen met de cliënten natuurlijk, die een grapje op zijn tijd wel konden waarderen.
Comedy-drama is het genre dat mij dan ook het beste ligt en aan inspiratie geen gebrek ;-)
De jury over mijn afstudeerscenario Familie/Kinderfilm: ‘Een ontroerend en universeel verhaal, waarin het verlies van dierbaren nog nooit op zo’n luchtige manier verteld werd.’
Hoewel ik graag voor kinderen schrijf heb ik ook een format voor een Sit-Com (volwassenen) ontwikkeld en ben ik momenteel bezig met het schrijven van een serie korte animatiefilms voor alle leeftijden.
Hoewel ik genoeg ideeën heb beweeg ik me ook graag binnen de kaders van een opdracht. Daarom zou ik graag meeschrijven aan een bestaande Tv-serie om praktijkervaring op te doen en ondertussen mijn eigen projecten verder te ontwikkelen.

Projecten